Beschrijving

Wat een top locatie! 

Op loopafstand van het oude centrum, het station en om de hoek winkelcentrum Cronjé met veel winkels, verschillende take away mogelijkheden en een grote AH. Als je de straat uitloopt, loop je zo stadspark de Bolwerken in. Je kan er heerlijk aan het water zitten, genieten van het groen en de rust. Daar vindt je ook ‘De Huyskamer’, het museumcafe van het Dolhuys. Het beschikt over een serre en een terras met een prachtig uitzicht over het park.
Recent gerenoveerde woning met karakter!  

Indeling:

Begane grond: entree, hal trap naar de woning. Ruime woonkamer met hoge plafonds, fraaie keuken met inbouwapparatuur en veel kastruimte. Houten vloer is vakkundig geschuurd en in olie gezet. Zeer karaktristiek met veel licht vanwege de grote raampartij en fantastische toegang tot het terras.   

Trap naar de verdieping, hier treft je de geheel recent gerenoveerde badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een douche, toilet en wastafelmeubel.
Tevens twee royale slaapkamers met veel raampartijen en licht inval. 

Ook geschikt voor maximaal 2 delers.

Huurprijs €1.600,-
Waarborgsom  1 maand huur

Voor inwoners van zone B of zone C in de gemeente Haarlem is een speciaal voordelig abonnement beschikbaar voor de parkeergarages. 
Voordelig tarief  € 9,10 per maand; 

Ben je geïnteresseerd neem contact op. Great located

Kenmerken