Beschrijving

Hierbij bieden wij u dit strak gerenoveerde en gemeubileerde appartement “te huur” aan, bestaande uit een woonoppervlak van ca.65 m². In de nabije buurt zijn veel horeca gelegenheden en winkels te vinden. Voor ontspanning of een heerlijke wandeling heeft u het Erasmuspark en het Rambradtpark om de hoek.

Indeling:
Begane grond; Gemeenschappelijke entree, trappenhuis. Derde verdieping: Ruime hal die toegang geeft tot woonkamer, twee ruime slaapkamers en badkamer. De fraaie woonkamer is voorzien van een open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals keramische kookplaat, combioven/-magnetron, koelkast en vriezer.  

Bereikbaarheid: 
Het appartement is gelegen in het stadsdeel "De Baarsjes", aan het Mercatorplein en nabij de Jan Evertsenstraat. In deze buurt is voldoende groen op loopafstand te vinden, denk aan het Rembrandtpark (5 minuten) en Erasmuspark (10 minuten). Het centrum en de gezellig Jordaan, met de bekende Noordermarkt en het Marnixbad, zijn op de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Wat betreft openbaar vervoer en uitvalswegen ligt het appartement gunstig. Vanaf het Mercatorplein is er een directe tramverbinding richting Amsterdam Centraal Station (tram 13 en bus 18) en het Leidseplein (tram 7), Station Zuid (bus 15). Met de auto zit u binnen een paar minuten op de ringweg A10 (afslag s105). Parkeren kan middels vergunningsysteem en betaald parkeren. Onder het Mercatorplein bevindt zich een grote parkeergarage waar u met vergunning gebruik van kunt maken.  


Huurprijs is de eerste 6 maanden €1.475,- daarna €1.500,- exclusief G/W/E
Waarborgsom €1.500,- 
Service kosten €35,- pm

Kenmerken