click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
My Location Fullscreen Prev Next

Your search results

Ervaren specialist in huur en verhuur
Wij zijn een makelaarskantoor met ruim 10 jaar ervaring in het bemiddelen bij huur en verhuur van woningen en kamers in Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp. Wij zijn dé specialist bij het vinden van een geschikte woning voor werknemers die voor tijdelijke uitzending in Nederland verblijven

Expats
Dagelijks bedienen wij een netwerk van nationale en internationale bedrijven en organisaties. Voornamelijk expats die in Nederland zijn gedetacheerd hebben wij aan een woning geholpen..

Betrouwbare kwaliteit
Ons unieke punt is dat wij een onafhankelijk kantoor zijn die zich uiteraard aan de spelregels opgesteld door de Nederlandse wetgever dient te houden. Vaak genoeg zijn de bemiddelaars bij gemeubileerde verhuur cowboys in de makelaardij waar je in bladen over leest. Ze laten zich vaak ook door beide partijen betalen, zodat u als klant niet weet of de makelaar wel specifiek uw belangen heeft behartigd. Bij ons is dit uit den boze en dus volstrekt niet toegestaan. Bij ons is de klant ook zeker dat zijn belangen voorop staan.

Contact opnemen
Zoekt u een betrouwbare makelaar gespecialiseerd in huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!