Your search results

Wonen in Haarlem

Wanneer u in Haarlem en omstreken op zoek bent naar een goede huurwoning voor niet al te veel geld, kan dat lastig zijn. Er moet snel gereageerd worden en een huurcontract moet rechtmatig goed in elkaar zitten. Als u opzoek bent naar een mooie huurwoning moet u bij Spil Makelaars zijn. Samen met u gaan wij opzoek naar een unieke huurwoning.

Door onze jarenlange activiteiten in het Haarlemse hebben wij een groot netwerk opgebouwd en daar willen wij u ook van laten profiteren. 

Wat doet Spil Makelaars voor u?

Allereerst bespreken wij uw woonwensen. Bij interesse in een woning wordt een afspraak ingepland, de verhuurmakelaar gaat mee voor advies en begeleiding. Vervolgens voeren wij de onderhandelingen en controleren/stellen wij het huurcontract conform de meest actuele wet- en regelgeving op. Begeleiding van A tot Z, makkelijker kan het niet!

Huurderscheck

Spil Makelaars behoudt zich het recht voor persoonsgegevens te verwerken en te verstrekken aan derde partijen, indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst en/of indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang. Hieronder wordt met name verstaan het verstrekken van gegevens aan informatiebureau Economic Data Resources B.V. en gelieerde bedrijven voor het verminderen/beperken van kredietrisico’s/financiële risico’s, het innen van vorderingen en het optimaliseren van het debiteurenbeleid alsmede het handhaven van haar zorgplicht.

Bel voor meer informatie 06-46440864 en/of vul onderstaand contactformulier in.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoon

Onderwerp

Uw bericht